Szerviz

Kedves Ügyfelünk, üdvözöljük szervizünkben!

Műszerének rendszeres gondozásra és karbantartásra van szüksége, hogy pontossága tartósan megfelelhessen a műszaki adatlapon szereplő  határértékeknek, szakmai elvárásnak.  Ehhez kínálunk a geodéziai mérőműszerek teljes skálájára kiterjedő, teljeskörű műszerjavító szolgáltatást, melynek hátterét nagy gyakorlattal rendelkező, képzett szakemberek és felszerelt saját- és szervizpartnerünk műhelye biztosítja.
Törekszünk rá, hogy munkánkkal továbbra is megbecsült partnere maradhassunk mérőeszközei rendszeres gondozása által is.


Az építőipari és földmérő felhasználók részére készült mérőműszerek érzékeny, finom kis alkatrészekből épülnek fel.  Állapotuk, pontosságuk közvetlen hatással van a velük végzett munka minőségére is. Mivel ellenőrzésük a legtöbb típus esetében különleges felszerelés nélkül is végrehajtható egyszerű rutinművelet, végezze el rendszeresen a hibás mérések előfordulásának megelőzése- és saját nyugalma érdekében. Szükségessé váló javításuk, beállításuk és minősítésük azonban már speciális felszereltségű műhelyt és képzett szakembert igényel.


Az általunk forgalmazott műszertípusok szervizelése mellett sok más gyártmány javítását-, illetve gyakorlatilag bármilyen geodéziai műszer karbantartását, beállítását, kalibrálását vállalni tudjuk. A szükséges műveletek jellegéről, a várható költségekről és az átfutás idejéről, a cserealkatrészek beszerezhetőségének lehetőségéről
a javítás megkezdése előtt egy előzetes állapotfelmérés révén tájékoztatást adunk.


Szervizszolgáltatásunk nagyvonalakban az alábbi tevékenységi köröket foglalja magába:


Műszerek karbantartása, beszabályozása, amely alapvetően a műszer mechanikus részeinek tisztítását, kenését, illetve pontosságának ellenőrzését és beállítását tartalmazza.

Sérült vagy hibás műszerek javítása, amely az alkatrészek beszerezhetőségének, illetve esetleg a szükságes szervizdokumentációk elérhetőségének függvényében korlátozza az elvállalható típusok számát. Az ennek megítéléséhez szükséges állapotfelmérés díjtalan.

Mérési jegyzőkönyv vagy kalibrálási bizonyítvány kiállítása, minőségbiztosítási rendszer vagy vállalkozási szerződés mellákleteként a műszer felülvizsgálatának, minősítésének dokumentálására.

Akkumulátorok javítása, amely az egyedi kialakítású műszerakkumulátorok egy részére vonatkozik, típustól függetlenül. Az akkumulátorcellákat cseréljük az eredeti akkumulátorház megtartásával.

Tartozékok javítása sok esetben kis ráfordítással megoldható, kérjük,érdeklődjön a lehetőségekről.

Szoftver és firmware frissítések elsősorban Sokkia műszereken és a hozzájuk tartozó vezérlő és adatgyűjtő eszközökön.