Indukciós vezetékkutató

EzyCAT i500 közművezeték irány kutató műszer

EziCAT i500 vezetékkutató

Az EziCAT i500 indukciós vezetékkutató műszer föld alatti elektromos- és telekommunikációs földkábelek, közmű-vezetékek nyomvonal-irányának kereséséhez készült. Kiegészítők használatával az alkalmazási területek lehetősége megsokszorozható.

EzyCAT i550 közművezeték kutató műszer

EziCAT i550 vezetékkutató

Az EziCAT i550 indukciós vezetékkutató műszer föld alatti elektromos- és telekommunikációs földkábelek, közmű-vezetékek nyomvonal-irányának kereséséhez és mélységének meghatározásához készült. Kiegészítők használatával szinte bármilyen vezeték keresésére alkalmas.

Geomax EziCat i750XF vezetékkutató, GPS, napló funkcióval

EziCAT i750XF vezetékkutató

Az EziCAT i750XF indukciós vezetékkutató az i550 műszerhez hasonlóan föld alatti elektromos- és telekommunikációs földkábelek, közmű-vezetékek nyomvonal-irányának kereséséhez és mélységének meghatározásához készült. Az XF kiegészítés szélesebb körű alkalmazási lehetőséget takar, a Geomax EziTEX t300XF jelgenerátor használatával normál (8kHz és 33kHz), illetve alacsony (512Hz és 640Hz) frekvenciás gerjesztését is érzékelni képes. Beépített Bluetooth és GPS vevő, a naplózás funkció révén a kutatási eredmények rögzítésére, a feláras Logicat szoftverrel jegyzőkönyv készítésére is alkalmas. Kiegészítők használatával szinte bármilyen vezeték keresésére lehetővé válik.