Univerzális szintezőlézer


Nivel System NL500 univerzális lézeres szintezőműszer

Nivel System NL600 forgólézer
A Nivel System NL600 esztétikus és modern formája összetéveszthetetlen. A funkciók közvetlen elérése a nyomógombokkal nagyon megkönnyítik a kezelhetőséget,  miközben sokféle alkalmazási lehetőséget kínálnak (vízszintes- / függőleges sík automatikus szintezéssel, manuális kéttengelyű rézsű, függővonal kitűzése, stb.). Teljesen zárt és jól tömített burkolata révén kültéren és beltéren egyaránt használható.
Az NL600 típus már csak
numerikus szintkülönbség-kijelzésű, nagyon precíz leolvasású RD700 digitális jelfogóval, teljes funkcionalitású távvezérlővel kapható. Alapesetben vörös fényű, érdeklődésre zöld lézer-diódával szerelt változala is elérhető. Választható akciós szettben is (tartozék állvány + lézer-szintezőléc).

Összehasonlító táblázat
Választható tartozékok Nivel System NL600-hoz
Kosárba teszem
GeoMax Zone20 HV univerzális szintező-lézer

Geomax Zone20 HV forgólézer
Teljesen zárt kialakítású, vízszintes- és függőleges sík kítűzése esetén is önbeálló forgólézeres szintező-műszer, kézi rézsű beállítás lehetőségével két tengely mentén. A Geomax lézerek a Hexagon cégcsoport részeként a Leica Rugby műszerek közeli rokonai. Háromféle jelfogó (detektor) csomag-összeállítás és számos tartozék közül választhat.

Összehasonlító táblázatGeomax Zone20 HV jellemzőiVálasztható tartozékok Geomax Zone20 HV-hez


Geomax Zone20 HV Basic jelfogóval


Geomax Zone20 HV Pro jelfogóval


Geomax Zone20 HV Digital jelfogóval
Nestle Pulsar HV-R vörös univerzális lézer-szintező

Nestle Pulsar HV-R (HV-G) forgólézer
Nestle Pulsar HV lézeres szintezőműszerei általános építési feladatokhoz készülnek, vízszintes- és függőleges sík esetén is önbeálló kivitelben. Burkolatuk teljes egészében fém. Gazdag funkcionalitásuk automatikus szintbeállást nyújt vízszintes- és függőleges sík esetén, manuális kéttengelyű rézsű, függővonal kitűzése, lézer pontraállás, derékszög, változtatható fordulatszám és szkennelési szög, stb. áll rendelkezésre, az összes műveletet megtalálható a távvezérlőn is. A vörös fénnyű változathoz már az új Androtec gyártmányú digitális jelfogó jár. A zöld fényű változat a vörösnél jobb láthatóságot nyújtó zöld lézer-fényforrással készül.


Összehasonlító táblázat
Nestle Pulsar HV-R vörös fénnyel


Nestle Pulsar HV-G zöld fénnyel