Cégtörténet

Egy kisvállalkozás esetében az értékesítési és reklámtevékenység, a szerviz, a műszaki dokumentálás, a vevői kapcsolattatrrás, stb. összetett feladat, optimális esetben egy csapat tagjai ezeket megosztják egymás között, csapatmunkának tekintik, idegen szóval team. Hasonlóan képzeljük el mi is ezt a geodéziai mérőműszerek forgalmazása területén végzett munkánk során, bennünket úgy hívnak, hogy Geopteam.


Lassan hozzászoktunk már, hogy az elmúlt évtizedben sok minden megváltozott a geodéziai műszerek piaci keresletének és kínálatának szokásaiban, beleértve a gazdaság szereplőinek helyzetét is. 2010. áprilisában már senkinek nem okozott meglepetést, de még feltűnést sem cégek átalakulása, átszervezése, vagy tevékenységének módosítása a megváltozott igényekhez alkalmazkodva.


Ilyen átszervezés eredményeként jött létre a Geopteam Méréstechnika Kft. az egykori Sokkia Kft. budapesti irodájának különválásával. Munkatársaink évtizedes gyakorlatára, piaci (el)ismertségünkre alapozva igyekszünk folytatni legjobb hagyományait, változatlanul a geodéziai mérőműszerek forgalmazása terén.


Egy válás nem ok a szakításra. Közös gyökereink és sokéves munkakapcsolatunk alapjain továbbra is szoros partneri együttműködés köt össze bennünket volt kollégáinkkal, a GeoSet Kft.-vel, illetve GeoMentor Kft.-vel. Célunk, hogy ezen együttműködés biztonsága az Önök, kedves Ügyfeleink számára biztosítéka legyen a megszokott színvonalú szolgáltatások hosszútávú fenntartásának.