Cégtörténet

A geodéziai mérőműszerek forgalmazása optimális esetben egy csapatmunka. Az értékesítési és reklámtevékenység, a műszaki dokumentálás, az átadott műszerek utógondozása, javítása, stb. összetett feladat, optimális esetben egy csapat tagjai ezeket megosztják egymás közt, úgy hívják, team. Geopteam.


Lassan hozzászoktunk már, hogy az elmúlt két-három évben sok minden megváltozott életünkben, vagy körülöttünk az országban, beleértve a gazdaság szereplőinek helyzetét is. 2010. áprilisában már senkinek nem okozott meglepetést, de még feltűnést sem cégek átalakulása, átszervezése, vagy akár tevékenységének, kínálatának módosítása a megváltozott igényekhez alkalmazkodva.


Ilyen átszervezés eredményeként jött létre a Geopteam Méréstechnika Kft. immár egy éve a Sokkia Kft. budapesti irodájának különválásával. Munkatársaink évtizedes gyakorlatára, piaci (el)ismertségünkre alapozva igyekszünk folytatni legjobb hagyományait, változatlanul a geodéziai mérőműszerek forgalmazása terén.


Egy válás nem ok a szakításra. Közös gyökereink és sokéves munkakapcsolatunk alapjain továbbra is szoros partneri együttműködés köt össze bennünket volt kollégáinkkal, a GeoSet Kft.-vel (korábban Sokkia Kft.), illetve az időközben megalakult GeoMentor Kft.-vel. Célunk, hogy ezen együttműködés biztonsága az Önök, kedves Ügyfeleink számára biztosítéka legyen a megszokott színvonalú szolgáltatások hosszútávú fenntartásának.