EziCAT XF vezetékkutató tartozékok

EziTEX t100 jelgenerátor EziCAT vezetékkutató műszerekhez

EziTEX t100 jelgenerátor

Az EziTEX t100 jelgenerátor 8kHz vagy 33kHz frekvenciájú, 1W teljesítményű elektromágneses jeleket kelt a vezetékben, ezáltal a határozott frekvenciatartomány révén észlelhetővé, könnyebben követhetővé válnak az EziCAT vezetékkutató műszerek számára. A keresett vezeték anyagának és jellegének megfelelően számos további tartozék választható a gerjesztési jel átviteléhez.

Geomax EziTEX t300XF többfrekvenciás jelgenerátor

EziTEX t300 XF jelgenerátor

A Geomax EziTEX t300 XF jelgenerátor kifejezetten a Geomax EziCAT XF modelljeihez (i550XF, i750XF) készült. 3W teljesítményre növelt elektromágneses jeleket kelt a vezetékben, de a 8kHz vagy 33kHz gerjesztési frekvenciák mellett képes ezek kapcsolt üzemére, illetve 512Hz vagy 640Hz alacsony frekvencia előállítására is. Az erősebb jel és a többféle mód alkalmazkodóbb keresési technikát tesz lehetővé az EziCAT XF vezetékkutató műszerekkel. A keresett vezeték anyagának és jellegének megfelelően számos további tartozék választható a gerjesztési jel átviteléhez.

EziCAT jeladó hurok fémes vezetékek indukciós gerjesztéséhez

EziCAT jelátadó indukciós hurok

Az indukciós hurok az EziTEX jelgenerátor által fémes elektromos vezeték 8kHz vagy 33kHz frekvencián történő indukciós gerjesztésére szolgál olyan esetekben, amikor nincs lehetőség kapcsolt (a vezeték fém részének érintésével történő) gerjesztésre, pl. szigetelt kábelek esetén. Legfeljebb 100mm átmérőjű kábelt képes átfogni.

Geomax EziSystem multifrekvenciás jeladó hurok

EziCAT multi jelátadó indukciós hurok

A multi-frekvenciás indukciós hurok kifejezetten  a Geomax EziCAT XF modelljeihez (i550XF, i750XF) készült, az EziTEX t300XF jelgenerátor által előállított összes gerjesztési frekvencia (8kHz, 33kHz, 512Hz, 640Hz) átvitelére képes, használata olyan fémes elektromos vezetékek esetén szükséges, amikor nincs lehetőség kapcsolt (a vezeték fém részének érintésével történő) gerjesztésre, pl. szigetelt kábelek esetén. Legfeljebb 80mm átmérőjű kábelt ér át.


EziROD gerjeszthető huzal üreges vezetékekhez

EziROD jeladó huzal
Nemfémes, üreges vezetékek (csövek, stb.) kutatásához készült fém huzal (berudaló), amelyet a vezetékben végigtolva felveszi a jelgenerátor által ráterhelt gerjesztést, elhelyezkedése adja a vezeték nyomvonalát. Alkalmas dugulások, elzáródások helyének meghatározására is. Hossza szerint 50 méteres és 80 méteres változata létezik.


EziROD-50 jeladó huzal, 50m
EziROD-80 jeladó huzal, 80m

Aktív jeladó szonda EziCAT vezetékkutató műszerekhez

EziCAT aktív jeladó szonda

Az EziCAT műszerek aktív jeladó szondája egy kis méretű, 8kHz és 33kHz frekvencián önálló jelgerjesztő eszköz, amely a jelgenerátortól függetlenül használható. Felszerelhető berudaló kábelre, közműtisztító- vagy karbantartó eszközökre, amely magával viszi a jelsugárzót és helyzete követhető a vezetékkutató műszerrel.

EziCAT nyomvolanlereső gerjesztő szonda elektromos hálózathoz

EziCAT hálózati gerjesztő csatlakozó

Hálózati elektromos vezeték nyomvonalának kutatásához készült jeladó, egy szabványos 230V-os hálózati csatlakozó aljzaton keresztül rákapcsolja a jelgenerátor 33kHz frekvenciájú gerjesztését a hálózatra, ezáltal kereshetővé téve az elektromos hálózat kapcsolódó vezetékeit.

Vízhatlan puha tok EziCAT vezeték-kutató műszerekhez

EziCAT szállító táska

Párnázott, könnyű, vízhatlan puha szállító-tok EziCAT közművezeték-kutató műszerekhez, áthelyezhető belső térelválasztóival (a berudaló kivételével) minden további tartozéknak helyet nyújt.

Logicat jegyzőkönyvkészítő szoftver i750XF műszerhez

Logicat szoftver

A Geomax EziCat i750XF készülék  belső memóriájában rögzíti a kutatás idejét és eredményét. Ezeket az adatokat a Logicat szoftversegítségével letöltheti Bluetooth kapcsolattal rendelkező PC-re, meghatározott kutatási időpontra és időtartamra vonatkozóan jegyzőkönyvet készíthet a műveletről. Csak angol nyelven.