Javad Triumph-1 GNSS vevő

 

JAVAD Triumph-1

Háromfrekvenciás GNSS vevő


GPS + Glonass jelek vételének képességével, illetve a Galileo képesség bővítési lehetőségének előkészítésével ...

A Javad az egyetlen gyártó jelenleg a világon, amely a Glonass és a GPS jelfeldolgozást egyenértékűen végzi, kizárólag Glonass műholdakkal is képes elvégezni az inicializálást!


- extrém körülmények (magas ionoszférikus aktivi
tás, erős napfolt-tevékenység) esetén is meg-bízható és stabil pozíciómeghatározás,

- a Javad vevők egyedülálló módon összesen 6 féle
műholdrendszer jeleit képesek fogni (GPS, Glonass, Galileo, SBAS, QZSS, COMPASS),

- 2db SIM-kártya a vevőben,


- 216 csatorna,

- L2C és L5 vétele.

 

Javad Triumph-1

A műszer képességeinek fejlesztése akár telefonhívásra !


Adatátvitel

 

Minden Javad Triumph-1 vevő tartalmazza az UHF-rádiót és a GPRS-modemet is, gyárilag beépítve. A felhasználó választása szerint ezek valamelyike a műszer alapárának része. GPRS modem esetén egyszerre két különböző szolgáltató SIM kártyája helyezhető el a vevőben és átváltható a jobb térerő függvényében.


A másik kommunikációs technikával egy egyszerű szoftveres aktíválással, aktíválási díj ellenében bármikor bővítheti műszere képességeit. Elég, ha telefonon jelzi igényét ...


Mind a rádió, mind a GPRS modem antennája biztonságos helyen, a műszer és az árbócrúd közötti toldóelem belsejében található, 2 méter magasságban - a jobb jelvétel érdekében.

antennák védett helyen

RTK adatsűrűség

 

Az RTK pozíciómeghatározási gyakoriságot megnövelheti 10 Herzről 20, 50 vagy 100 Herzre.

 

 

0,2 milliméteres Glonass kalibrálás

 

A 0.2 mm-es GLONASS kalibrálás opcióval a JAVAD GNSS vevők felhasználója olyan vevőhöz jut, amelyben a GLONASS pozícionálás azonos értékű a GPS pozícionálással.

 

 

GALILEO

 

A GALILEO rendszer kiépülését követően a Javad vevők egyszerű szoftveres aktíválással képesek lesznek a GALILEO jelek feldolgozására is.

 

 

 

Dr. Ashjaee Javad

JAVAD

A Javad név a földmérési GPS vevők megszületésének pillanatától fogva töretlenül jelen van és kitörölhetetlen érdemeket szerzett mai képességeik kialakulásában - a legtöbb korszakalkotó technikai újítás Dr. Ashjaee Javad nevéhez fűződik fejlődésük több, mint harmincéves történelme során.